Солени пасти
Необходими продукти
  • • франзела или друг хляб
  • • сирене Крема
  • • печени червени чушки
  • • магданозено песто
  • • маслинена паста
Начин на приготвяне
Хляба се изрязва с чаша на кръгчета и се препича във фурната. Чушките намачкват добре и се оставят да се изцедят. В чашата с която е изрязван хляба се слага парче прозрачно домакинско фолио. На дъното се слага от Крема сиренето, върху него се слага от изцедените чушки, отгоре пак от Крема сиренето. Оставя се в хладилника да стегне малко, изважда се със фолиото, обръща се върху кръгче хляб и фолиото се маха. На всяка паста се слага различна плънка между двата пласта сирене Крема. Така пастите придобиват кръгла форма отгоре. Може вместо с фолио да се шприцоват.
Рецептата е добавена от BABY на 20 Юли 2009 г.
Източник: ИВАН- НА КАФЕ
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 1
nadia12
аматьор с виличка
моля ви искам д а папитам маслинената паста как се използва да сега не съм вземала? благодаря предварително!11 Ное 2012

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.