Бисквитено тесто за тънки и многоредови пасти и торти
• 0 коментара • 0/5
Бисквитено тесто за тънки и многоредови пасти и торти
��родукти:




Начин на приготвяне:
- Брашната и ароматните подправки се пресяват заедно, за да се смесят добре.
- Яйцата и жълтъците се разбиват заедно със захарта на огъня до сгъстяване, след което се отдръпват от огъня и се разбиват до изстиване.
- Прибавя се чрез ръсене брашнената смес.
- Тестото се излива в намазана с масло и наръсена с брашно тава на пласт с дебелина 1,5см и се пече в умерена фурна (180-200 градуса).
- Веднага след изпичането се поръсва с брашно, отлепва се от тавата и се оставя да изпръхне.
- Употребява се на следващия ден.